Велике свято - день пам'яті учнів Ісуса: що не можна робити 13 липня

0
2
Велике свято - день пам'яті учнів Ісуса: що не можна робити 13 липня
Православна церква сьогодні відзначає велике свято - День пам'яті 12 всехвальних учнів Ісуса, які подорожували разом із ним і поширювали християнське вчення світом, пише УНІАН.

Прикмети 13 липня

співає зозуля - зима буде пізньою;
хмари йдуть проти вітру - буде дощ, рухаються разом з вихровими - до ясної погоди;
роса вранці - день буде спекотним, крапельки відсутні - до опадів.
Звертайте увагу на сон в ніч з 13 на 14 липня. Якщо вам сниться, що ви долаєте перешкоди, то і в житті ситуації вирішаться благополучно. Якщо ж уві сні ви помиляєтеся, то, прокинувшись, аналізуйте своє життя - ви точно десь помиляєтеся.

Що можна робити 13 липня

Наші пращури в цей день готували страви з яєць та готувались до покосу. Православні віруючі 13 липня моляться святим апостолам про зцілення від хвороб та допомогу у справах. Також у цю дату добрим вчинком буде допомога ближньому та благодійність.

Що не можна сьогодні робити

Народні повір'я свідчать, що сьогодні не рекомендується залишати гаманець порожнім чи перераховувати свої гроші, інакше до хати прийде бідність. З тієї ж причини не можна робити спонтанні великі фінансові витрати. Утримайтеся від того, щоб виправити конфлікт чи загладити провину - ризикуєте посваритись ще сильніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні