У найближчі дні Білорусь може атакувати Україну ракетами

1
-4
У найближчі дні Білорусь може атакувати Україну ракетами
Засновник моніторингового телеграм-каналу «Белорускі Гаюн» Антон Мотолько, який відстежує війська рф в білорусі, розповів нам, що в останні дні до білорусі активно прилітають російські вантажні літаки, які дозволяють перевозити ракети типу «Точка-У», пише телеграм-канал 24 канал.

Також, за його словами, з'явилась інформація про те, що додаткова ділянка повітряного простору стала закритою для польотів.

«Варто все ж чекати, що найближчим часом будуть ракетні удари по Україні, адже у перехоплених радіоперемовинах дуже активно обговорювались цілі на території України», – каже Мотолько.

За словами Мотолька, на превеликий жаль, можна констатувати, що як мінімум до 14 липня хороших новин чекати не варто.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже п'ятий місяць звідти прилітає. Нічого нового.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні