Різке похолодання: якою буде погода на Волині 12 липня

0
-15
Різке похолодання: якою буде погода на Волині 12 липня
В Україні 12 липня мешканцям західної частини доведеться дістати теплі речі, тому що «нельотну» погоду обіцяють в Ужгороді, Львові, Луцьку, Рівному, Тернополі, Івано-Франківську, Житомирі, Хмельницькому, Чернівцях, Сумах, Чернігові, Києві, пише Сьогодні.

У вівторок, 12 липня, грози втримаються у західних областях та на півночі країни. Центральна частина, південь та схід – без істотних опадів.

Вночі у західній частині від 7 до 10 градусів тепла, у центрі 11-14 градусів, на півдні та сході від 13 до 16 градусів.

Вдень у західній частині від 16 до 19 градусів зі знаком плюс, на півночі та в центрі від 21 до 24 градусів, у південній частині та на сході від 24 до 27 градусів тепла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні