--> Через війну в деяких містах не буде води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через війну в деяких містах не буде води

0
-4
Через війну в деяких містах не буде води
На Донеччині внаслідок бойових дій знеструмлено Карлівську фільтрувальну станцію, ряд міст області залишилися без водопостачання.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив мер Мирнограда Олександр Брикалов.

«Увага! Внаслідок бойових дій знеструмлено Карлівську фільтрувальну станцію Припинене водопостачання споживачів. Фільтрувальна станція запрацює після проведення робіт», - написав очільник міста.

Він зазначив, що постачання води в повному обсязі здійснюватиметься після відновлення електропостачання та технологічних процесів на Карлівській фільтрувальній станції.

Карлівська фільтрувальна станція забезпечує водопостачання населених пунктів: Білозерського, Білицького, Гірника, Добропілля, Мирнограда, Новогродівки, Покровська, Селидового та Українська.

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні