Україна відкриє кордони для чоловіків: хто зможе виїхати

0
-2
Україна відкриє кордони для чоловіків: хто зможе виїхати
Ще одна категорія українців зможе виїжджати за кордон під час дії воєнного стану. Наразі в Україні готується документ, який дозволить морякам залишати територію України, щоб працювати за контрактами в інших країнах.

З такою заявою виступив радник голови ОПУ Олексій Арестович у програмі Марка Фейгіна.

Крім того, він вважає, що для відновлення економіки України кордони для тимчасового виїзду скоро максимально відкриють.

"Та й боятися, що у нас усі розбіжаться… Я надто поважаю свій народ, щоб повірити, що всі втечуть від призову. А якщо й кинуть, то, чесно кажучи, на фіг вони в армії потрібні з такою мотивацією,”- заявив радник глави ОП.

Раніше прем'єр України Денис Шмигаль заявляв про те, що український уряд не має наміру на період воєнного стану відкривати кордон чоловікам призовного віку.

Зазначимо, серед українців призовного віку багато хто працює у сфері морського транспорту. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вони не можуть піти рейси та заробляти не лише для себе та своєї родини, а й для підтримки економіки України. Серед моряків у світовому судноплавстві жителі нашої країни становлять близько 8% – це близько 35-40 тисяч українців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні