72-річного тренера з Луцька підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх спортсменок

1
0
72-річного тренера з Луцька підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх спортсменок
72-річного тренера з Луцька підозрюють у сексуальному насильстві та зґвалтуванні неповнолітніх спортсменок, повідомила пресслужба поліції Волинської області.

За даними слідства, тренер, використовуючи свій авторитет та вплив, принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії.

«Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку слідчі вилучили в його кабінеті предмети, що свідчать про ці злочини. Усе вилучили і відправили на дослідження.

Наразі відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення вказаних злочинів не досягнули повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви.

Як повідомили у Волинській обласній прокуратурі, тренер вчиняв сексуальні злочини проти своїх вихованок впродовж 9 років, від 2012 по 2021 рік. Водночас він достовірно знав, що вони є неповнолітніми.

Сьогодні, 8 липня, чоловіку повідомлено про підозру у насильницькому задоволенні статевої пристрасті, розбещенні неповнолітніх, сексуальному насильстві та зґвалтуваннях спортсменок (ч. 3 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ч. 3 ст. 152 КК України).

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі продовжують відбирати покази і встановлюють усі деталі злочинів тренера. За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спортсмени усі дебіли це діагноз
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні