Україна ні від чого не застрахована: чи існує загроза наступу Білорусі

0
-7
Україна ні від чого не застрахована: чи існує загроза наступу Білорусі
Військовий експерт, директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак заявив, що Україна ні від чого не застрахована і загроза російсько-білоруського наступу існує, пише телеграм-канал ТСН.

«Я гадаю, що тут однозначно може бути російсько-білоруський наступ, якщо він відбудеться. Тому що самі білоруси взагалі не хочуть брати участь у цій війні. За певних умов білоруси можуть відмовитись від війни і по-своєму розібратися з лукашенком, якого вони, м'яко кажучи, не люблять. Тобто всередині білоруської армії та силових структур міг би бути опір, якби там не було російських військ. Але, на жаль, російські війська там присутні і за цих умов, думаю, ніхто не наважиться відмовити цьому самопроголошеному президенту здійснювати проросійську політику», - заявив експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні