--> Оголошено жовтий рівень небезпеки: якою буде погода на Волині 7 липня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Оголошено жовтий рівень небезпеки: якою буде погода на Волині 7 липня

0
-2
Оголошено жовтий рівень небезпеки: якою буде погода на Волині 7 липня
У четвер, 7 липня, до більшості регіонів України прийдуть похолодання та дощі, а погода буде мінливо хмарною, пише ТСН.

За прогнозами синоптиків, 7 липня у західних, північних, більшості центральних областей очікуються короткочасні дощі, гроз. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

Температура у західних, більшості північних, Вінницькій і Черкаській областях вночі 13-18° (на крайньому заході місцями 10-12°), вдень 22-27°, на решті території вночі 16-21°, вдень 28-33°, на півдні та сході країни подекуди 35°.

7 липня у західних, північних, більшості центральних областей, місцями на Одещині й Миколаївщині через грози, в окремих районах центральних, Сумської, Одеської і Миколаївської областей град та шквали оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні