--> Пропонують легалізувати порно в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пропонують легалізувати порно в Україні

4
-5
Пропонують легалізувати порно в Україні
На сайті Президента України з'явилася петиція із пропозицією легалізувати еротику та порно на території нашої країни.

Текст петиції:

Більшість розвинених держав не мають заборон на порнографічну діяльність. В Україні цей закон приймався з міжнародними зауваженням, що він порушує свободу слова. Крім того, даний закон не має жодного сенсу, адже усі, хто хоче зніматись у порно - може виїхати за кордон і піднімати економіку іншим державам. Відповідно, він лише шкодить економіці і правам людини в Україні. А суди за його порушення нагадують середньовіччя, що бентежить українців і шокує іноземців.

Сам закон дуже узагальнений і дає простір на його трактування по різному. Зокрема, він погано пояснює, де еротика у мистецтві, а де еротика як порно і була величезна кількість випадків, коли дівчат засуджували саме за еротику по статтях порнографії. Навіть на юридичних консультаціях юристи говорять, що від того, чи дати хабара залежить, як правоохоронна система трактуватиме законодавство. Цей закон розвиває корупцію і має бути негайно вилучений!

Величезна кількість грошей платників податків виділяється на закупки порнографічного матеріалу і пошуку "злочинців", хоча всім відома філософія, що без жертви не може бути злочину, замість того, щоб дії кібер-поліції зосередити на боротьбі проти російських кібератак, проти російської дезінформації, ботів, замість того, щоб виділити кошти на українізацію інтернету. Тому пропоную стати правовою державою не лише на папері але і по факту.

Якщо взяти до уваги дослідження психологів, то у суспільствах, де немає цензури на оголення і секс взагалі не існує сексуальних злочинів, там немає психологічних відхилень на сексуальну тематику. Надмірна цензура,обмеження породжують в голові різні нездорові фантазії, провокують розвиток збочень і, відповідно, збільшують кількість сексуальних злочинів. Адекватними людьми еротика сприймається аналогічно до краси природи. Це мистецтво. Згадайте, хоча би грецькі олімпійські ігри (давні), погляньте на скульптури, які збереглись до наших часів...

Нам пора рухатись до цивілізованих держав, а не сидіти на рівні країн третього світу, які забороняють жінкам носити коротенькі спіднички чи роздягатись на пляжі. Тим більше зараз, коли багато людей втратили роботу і це ідеальний шанс принести гроші в українські бюджети, коли для багатьох - це єдиний спосіб спілкування з протилежною статтю через особливості зі здоров'ям чи місця перебування, коли такі закони суперечать свободі і цінностям "ЛГБТ" спільнот, коли навіть зараз в інтернеті існують еротичні спільноти від українок для підтримки українських солдат на фронті. Виходить, що ці дівчата, всі онліфанс і вебкам моделі, які пожертвували гроші на ЗСУ автоматично попадають під кримінальну відповідальність. Тому зараз це дуже важливо зняти заборони на еротику та порно і легалізувати їх в Україні! Це доведе демократичність і свободу України, за яку ми зараз боремось!

Автор петиції Сіромський Тарас Михайлович
Дата оприлюднення: 04 липня 2022

На момент публікації цієї новини за петицію проголосували вже 1616 людей із 25 000 тисяч необхідних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це добре!
Відповісти
О, це якраз під час війни дууужжее потрібно?
Відповісти
Це Ганьба,не можна таке дозволяти!!!
Відповісти
Це Ганьба,не можна таке дозволяти!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні