--> У Польщі пограбували українку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі пограбували українку

0
-4
У Польщі пограбували українку
У Гданську троє осіб – двоє чоловіків та одна жінка – обікрали громадянку України, а потім вимагали з неї гроші за повернення вкраденого, пише ТСН.

До поліції району Осова міста Гданськ звернулася громадянка України, яка працює покоївкою в готелі. Жінка повідомила, що два дні тому її пограбували постояльці.

Жінка прибирала апартаменти і випадково забула там телефон, документи та банківську картку. Речі українки забрали собі постояльці - двоє чоловіків та жінка – громадяни Польщі.

Пізніше вони зателефонували жінці і повідомили, що повернуть їй речі за грошову винагороду. Українка погодилася, але перед тим звернулася до поліції.

Правоохоронці приїхали на «зустріч» і затримали 23-річного жителя Гданська. Під час обшуку в нього виявили та вилучили телефон, банківську карту та паспорт українки. Через день затримали ще двох його спільників – 22-річного чоловіка та 19-річну жінку з Гданська.

Усіх трьох звинуватили у привласненні речей вартістю 1 тис зл і вимаганні грошей з жертви крадіжки. Крім того, поліцейські встановили, що один із затриманих – 23-річний гданчанин – вже не вперше скоює злочини. 20 червня він викрав електросамокат вартістю 800 зл, а через кілька днів – велосипед вартістю 2 тис зл.

За привласнення майна трійці постояльців може загрожувати покарання до 3 років позбавлення волі, а за вимагання грошей із жертви крадіжки – до 8 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні