--> Росія готується до затяжної війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія готується до затяжної війни

1
5
Росія готується до затяжної війни
У американському Інституті вивчення війни зазначили, що заявлені цілі росії у її вторгненні залишаються незмінними: встановлення маріонеткового режиму у Києві та усічення суверенітету України, пише телеграм-канал Сьогодні.

Що про це говорить

5 липня секретар Ради безпеки росії Микола Патрушев заявив, що російська військова операція в Україні триватиме доти, доки росія не досягне своїх цілей: «денацифікації», «демілітаризації» України та примусу її до нейтрального статусу.

Це все точно повторює слова в промові путина 24 лютого, коли він виправдовував широкомасштабне вторгнення.

На думку аналітиків, москва не вважає нещодавні досягнення у Луганській області достатніми для досягнення початкових цілей «спеціальної операції».

У Кремля є значні територіальні устремління за межами Донбасу.

Заява Патрушева говорить про те, що російське військове керівництво продовжуватиме прагнути досягнень за межами Донецької та Луганської областей і готується до затяжної війни з наміром взяти набагато більші частини України.

Такі амбіції росії значно нівелюють зусилля деяких політиків на Заході, які говорять про можливі компроміси, припинення вогню або навіть світ, заснований на обмежених територіальних вигодах росії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то може досить балакати про компроміси а давайте побільше зброї щоб вибити кацапів з України. Швидше впораємся-швидше в Європі настане спокій!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні