--> Обстріляли обласний центр | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обстріляли обласний центр

0
-3
Обстріляли обласний центр
Минулої доби російські окупаційні війська атакували Харків ракетами, били із систем залпового вогню та мінометів по населених пунктах області.

Про це повідомляє сайт ГУ Нацполіції у Харківській області.

Зазначається, що від ворожої атаки постраждали Леб'яже, Мілове, Відродженівка, Морозова Долина, Андріївка, Велика Бабця, Ватутін, Черкаські Тишки, Печеніги і Дергачі.

"Внаслідок обстрілів частково зруйновано приміщення навчального закладу у Харкові, пошкоджено приватні житлові будинки, складське приміщення фермерського господарства, сталося займання одного гектара пшениці”, – йдеться у повідомленні.

Співробітники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали понад 20 фактів пошкодження будинків та інших споруд унаслідок обстрілів і пожеж.

Крім того, правоохоронці разом із військовими на блокпостах перевірили понад 1 300 транспортних засобів для виявлення правопорушень. Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлено 15 осіб для перевірки щодо їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні