--> Астролог назвав міста, у яких росіяни наближчим часом влаштують «м'ясорубку» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог назвав міста, у яких росіяни наближчим часом влаштують «м'ясорубку»

2
-2
Астролог назвав міста, у яких росіяни наближчим часом влаштують «м'ясорубку»
Астрологиня Ангеліна Вакуліна склала прогноз для України на найближчий час і з'ясувала, в яких містах зберігається висока небезпека, пише УНІАН.

Вакуліна зазначила, що російські окупанти влаштують справжню «м'ясорубку» в таких містах як Кропивницький, Київ, Бровари, Біла Церква, Васильків, Фастів і найближчі населені пункти, Одеса, Дніпро, Харків, Івано-Франківськ.

«Тиждень буде схожий на м'ясорубку. Просто пекло. Не відвідуйте місця скупчення людей - центри, ресторани, торгові центри, парки, басейни», - написала експертка.

Вона додала, що найближчим часом краще навіть не відвідувати супермаркети. Також вона закликала не нехтувати сигналами тривоги, і якщо вона звучить, то краще спуститися в укриття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все хуйня і не правда
Відповісти
Хотілось би взнати авторитетну думку не тільки астрологів і астрологинь, а мольфарів та мольфарок, медіумів , чаклунів, чаклунок, відьм і відьмаків, шаманів шамиць, целиьелів і цілительок. Без консолідованої думки усього товариства тяжко приймати рішення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні