--> Зеленський заявив, що Україна готується до нападу Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський заявив, що Україна готується до нападу Білорусі

2
7
Зеленський заявив, що Україна готується до нападу Білорусі
Володимир Зеленський вважає, що білоруському народу треба робити все, щоб не втягнутись в цю війну. Президент зазначив, що Україна готується до можливого нападу, пише ТСН.

«Тим не менш ми розуміємо, що це не рішення білоруського народу. І ми вважаємо, що білоруському народу треба робити все, щоб не втягнутись в цю війну. Але і відповідальність має бути людей, які бачать, що відбувається», - підкреслив президент.

Зеленський вважає, що не можна мовчати просто і говорити: «Це не ми. Це з нашої території російська федерація робить ці постріли».

«Я вважаю, що це несправедливо. Але тим не менш ми віримо в те, що Білорусь не втягнеться в цю війну. Але провокації є, провокації будуть. І скажу чесно, я тут не зовсім погоджуюся з (президенткою Молдови - ред.) Маєю Санду, бо провокації з Придністров'я є. Вони дрібні, але вони є. Росія це робить. Росія робить спеціально, щоби і там була колотнеча, щоб і там був наступний вибух цієї війни. І в Білорусі», - сказав президент.

За його словами, Білорусь під загрозою цього втягнення. Він додав, що Україна зі свого боку може сказати тільки одне: «Ми до цього готуємося».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
білорусь надавши свою територію для кацапських військових які звідти обстрілюють нашу країну є спільниками ворога, і вони з 24 лютого втягнуті у війну!
Все інше від лукавого!
Відповісти
уся відповідальність буде на білорусах як і на бурятах і чеченцях.... Білоруси не змиють кров українців за 1 000 років. Імперії скоро не буде проти неї уся планета. Вам що картоплі мало, березового соку... чи ви крові хочете напитися як буряти і чеченці... Позиція народу може прискорити падіння імперії людожерів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні