У Львові масово роздають повістки

46
-58
У Львові масово роздають повістки
У Львові громадянам масово роздають повістки до військкоматів.

Загальна мобілізація триває по всій території України. Львівська область – не виключення, пише Вголос.

Зокрема, в місті повістки вручають поблизу входу в ратушу, біля міської ради, у багатоквартирних будинках на вулиці Стрийській, біля ТЦ «ВАМ» на Хмельницького.

Також ходять по магазинах на куті вулиці Дорошенка, на «Верхньому Шуварі», у фітнес-клубі «Спортлайф» на Сихові, в «Арсені» на Патона, при в’їзді до Львові на вул. Городоцькій, поблизу кафе на автовокзалі на вул. Стрийській.

На блокпостах, у ресторанах, парках, кафе та інших громадських місцях чоловіки вікової категорії 18-60 років можуть отримати повістку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-58

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вільна країна казали вони, де не підеш там повістка
Відповісти
А ви що небачите що війна чи як?
Відповісти
То що як війна! Я не вбивав нікого і не буду хоч заберуть силою! Треба тих брати які можуть це робити і хочуть! Є ті що вчаться на військових!
Відповісти
Коли будуть вбивати та гвалтувати близьких тобі людей теж не будеш вбивати? Будеш дивитись? Чи треба допустити до цього і чекати?
Відповісти
Яка війна? Про це жодного законодавчого акту...
Відповісти
Так ти навіть «Анонім» підписався, шоп тебе не впізнали, то 100% шо і в воєнкомат для уточнення даних не ходив!
Відповісти
Вільною була,допоки не напали кацапи.
Відповісти
Це добре але це має бути у воєнкоматі а не порушувати права людей. В магазин люди йдуть щоб щось купити а не йти на війну. У нас в дворі збирається компанія чоловіків кожен денб з пивом може ат ще додасте локацій для того щоб на війну взяти людей,Шевченківський район ходітб по дворах,побачите багато чоловіків яким нема чим зайнятись
Відповісти
Таких не забирають. У нас теж партія любителів всього, що горить збирається і малює стратегії війни
Відповісти
Якія порушила правила що коментар не видно?
Відповісти
Вони ще біля церкви вручали!
І в них вибіркова сліпота. Крім мажорів, вони ще і переселенців не бачать.
Відповісти
А слабо їм в нічні клуби, ресторани, казино? Та в Києві для початку?

Відповісти
Київ і так мобілізують, дуже легко бути патріотом за чужий рахунок
Відповісти
Аноністу, ти вже задовбав подібними гівнопостами.
До чого тут "за чужий рахунок"?
Київ мобілізують? Ха, ха і ще раз ха, казкар, ці байки трави "сваїм", можливо хтось повірить.
Як їх мобілізують, бачить вся країна, особливо на заході. Купа машин на київських номерах, які аж затори роблять, ці мобілізовані.
Відповісти
Оці повістки простим людям біля церкви, такий же цинізм, як і обмеження прав працівників. Як і затримання соц.виплат, але не зарплату депутатам. Заклик допомогти грошима армії, але не зменшення депутатам зарплат, чи скороченням штату їх помічників, вгазагалі штату чинушів, чи зменшити пенсії суддів, щоб під час війни по 200-300 тисяч не получали ці корупціонери? Питання більше ніж відповідей.
Відповісти
То треба нам,людям це питання піднімати хоч і війна,бо Зеленський не думає що робить. Воювати мають ті що хочуть бо інакше нічого примусово не буде,це просто буде кількість а не якість! То з ким хочемо виграти війну? Якщо забирають примусово то на війні толку з них не буде!!!
Відповісти
Усі хто хотів йти захищати Україну - вже давно пішли до ТРО, або звернулися у воєнкомати та мобілізувалися. Але цього не достатньо. Тому, нажаль, приходиться набирати таким шляхом. Війна може бути затяжною. І потрібно доукомплектовувати підрозділи (звісно перед цим провівши навчання).
Відповісти
Сергій, в мене до Вас є конкретне питання, щодо навчання. Коли у віці 18 років призивають на строкову службу, то навчають рік день у день. Зараз людині 45-50, вона не служила за станом здоров'я. Втакому віці навчити людину чомусь новому взагалі важко.А тут примусово забрали, вивезли 2-3 рази постріляти і кажуть, що ти готовий...Де логіка?Який результат такої підготовки і що то буде за вояка з " такою підготовкою"?
Відповісти
А хто хоче воювати? Та ніхто не хоче, всі хочуть миру. Але ж війна в нашій країні, то треба йти боронити. Але ж сцикунів купа - а чому я, будь хто але тільки б не я, чи не так ? Грьобані боягузи , як ви не зрозумієте - не буде нічого коли ми не встоїмо ( ні рідних, ні сім'ї, ні волі, ні дому)
Відповісти
Ви праві.Але я б додала призивати від 25 р.,а то шкода,коли юні по 18-20 гинуть.Занадто молоді
Відповісти
Повністю з вами погоджуюсь!
Повна мобілізація повинна затронути і синочків наших "чінуш", а не тільки пересічних громадян!!!
Відповісти
Де мої коментарі??
Відповісти
Не встигають чистити)
Відповісти
Зразу і обісрались,в нас війна в країні ,ви бля як думали ,хочете вільну країну ,але як щось так зразу хвіст піджимаєте,я не вмію,я не хочу,ви думаєте всі там профі?сикуни,патріоти комнатні..
PS.це не стосується жіночої статі..
Відповісти
Підтримую! Розвелося боягузів, сцикунів довбаних , їхня думка - хай йдуть інші, лиш би не я, я тут спокійно відсиджусь на заході, буду в фейсбуці постити про мову і ЗСУ... От таких тепер дох....я, патріотів сраних. А як до діла , то про вільну демократію співають. Війна у нас в порозі сцуки ви...
Відповісти
А таким йолопам як ти, той захід завжди в очах, як тікати, то чюду, як обсипати, то його.
І велике питання всім тим, хто так борзо гавкає за забором- сцикуни, диванні, кімнатні, треба йти і так далі.
А де ВИ ЗАРАЗ? Напевне з передової пишете?
Люди пишуть про дибільні і вибіркові мобілізації,а не те, що треба тікати і подібне. А ви як шавки гавкаєте,без розуміння.
Відповісти
Заспокойся. Хто сказав наприклад що я патріот? Я не патріот, і моє життя дорожче за владу чи країну. Нехай навіть все захоплять, життя продовжиться. Хто хоче той нехай воює за демократію. В мене є мізки , и життя це найважливіше, і не треба лапшу вішати про сцикунів. Хочеш іди і вмирай за партію чи Україну. Є в тебе такі цінності, в мене немає і не треба.
Відповісти
Хто зняв намордник з Джека? Воно так гавкає, що з передової чутно)))
Відповісти
Молодці нехай роздають знаю людей які все життя ховаються від повісток
Відповісти
Молодці нехай роздають знаю людей які все життя ховаються від повісток
Відповісти
Все життя ховаються від повісток...????
А чому ти, не санітарка як мінімум?
Це так, для прикладу, адже посад там сотні...
Відповісти
Чому не дотримуються ти 4 хвиль? Чому дають дуже молодим хлопцям,які не не служили. А головне,то чому не дивляться на хворих дійсно? Що таке твориться? Як розуміти,що у мирний час непридатний(значить хворий),у воєнний час обмежено придатний(став здоровий?)...
Відповісти
Чому не дотримуються ти 4 хвиль? Чому дають дуже молодим хлопцям,які не не служили. А головне,то чому не дивляться на хворих дійсно? Що таке твориться? Як розуміти,що у мирний час непридатний(значить хворий),у воєнний час обмежено придатний(став здоровий?)...
Відповісти
Джек, Артем, давайте зброю. Тільки не одні автомати з одним патроном, як моїм знайомим дали. Яких відправили під Харків де їх зразу накрили градами. Там зі 100 чол. лише 30 вижило.
А взагалі ця війна на роки, мабуть.
Рано чи пізно всі підуть. Жінки в тому числі.
Половину українців переб'ють, половина виїде за кордон. Залишаться лише старі і самі бідні.
Відповісти
Та до кого ви пишете, це два неадеквата, чим менше шавка тим більше гавкає, само одне з другим сидить дома і строчить які всі сцикуни, одні вони, вояки мамині.
Відповісти
Та все просто! Щоб не розстрілювали я (пушечне) мясо, всього по одному сину депутата в батальйон! Але не одне падло дітей туди своїх не пускає!
Відповісти
А якраз всіх кому дають повісти вони зараз стають зразу добровольцями і тиждень другий без знань на передку! (і це мясо) туди їх закидають, а а ще не дай Бог до командира попасти 50+то йому зовсім на всіх похєр, бережіть себе!
Відповісти
Не хочу воевать и всё, и никто и не когда вас не смогут заставить.
Відповісти
Коли дають повістку в магазині, це розраховано на те що ви підете в воєнкомат. А у воєнкомат вам треба йти якщо повістка надсилається законно. Впм треба прочитати закон про мобілізацію
Відповісти
Безумовно є люди котрі мають інвалідність но з виду не видно, є алкоголіки, наркомани, підараси. Всі інші якщо є потреба вони тут живуть, заробляють бапки не цікавить хочу не хочу або в тюрму , а там не солодко особливо заоаз коли мусара позажимали гайки і ше й з такою позорною статтею, або в армію .і не відписуйте москальськи контрі, на їзні висери про свободу, бо ти підор як хочеш свободи то їдь в підоросію там тобі її дадуть
Відповісти
Так кордони ж закриті, як я виїду?
Відповісти
Совкові дятли воєнкоми, не позорьте армію! Армія - це не виправна колонія! Туда треба заслужити попасти, а ви плани виконуєете, як в совєтські часи. Де ви 8 років війни були, шо немає досі механізму людського призову? Шо ви обдей біля церки кашмарите???. Розігнати нах те міноборони, а лишити армію (армія і міноборони, хтотне знав - це різні речі), бо ви тилові криси лише гірше арміі робите.
Відповісти
Можете перейняти практику ручні і відправляти школьніків, це справжній геноцид. Можна із всі 40 млн на м'ясо пустити, а толку? Вирішувати потрібно питання зброї, найпідготовленіший солдат нічого не зробить без зброї, не кажучи вже про недосвідчених. Вирішили помогти ручні знищити українців!? Казнити б всіх тих керівників які за 30 років нічого не робили ддя армії, і проспали всю зброю, а тепер патрони клянчити у всього світу . Хто за це відповість? Люди, яку ви незалежність хочете побудувати голою жопою!
Відповісти
Можете перейняти практику ручні і відправляти школьніків, це справжній геноцид. Можна із всі 40 млн на м'ясо пустити, а толку? Вирішувати потрібно питання зброї, найпідготовленіший солдат нічого не зробить без зброї, не кажучи вже про недосвідчених. Вирішили помогти ручні знищити українців!? Казнити б всіх тих керівників які за 30 років нічого не робили ддя армії, і проспали всю зброю, а тепер патрони клянчити у всього світу . Хто за це відповість? Люди, яку ви незалежність хочете побудувати голою жопою!
Відповісти
Пан Тіщенко хоче нове звання, але насправді така поведінка тільки дискредитує ЗСУ і владу в цілому!! викликає негативну реакцію. На фронті потрібно звання заробляти!! Припиніть давати приводи для пропогандистських новин і тим самим допомагати ворогу!!!
Відповісти
Пан Тіщенко хоче нове звання, але насправді така поведінка тільки дискредитує ЗСУ і владу в цілому!! викликає негативну реакцію. На фронті потрібно звання заробляти!! Припиніть давати приводи для пропогандистських новин і тим самим допомагати ворогу!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні