Путіну плювати на росію: що може його зупинити

1
5
Путіну плювати на росію: що може його зупинити
Посилення української армії та повне знищення армії Путіна - головний спосіб боротьби з агресором. На другому місці санкції.

У Росії рішення ухвалює одна людина, а у виконанні цього рішення бере участь ціла низка інших людей. Про це сказав російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко в інтерв'ю OBOZREVATEL.

На його думку, війна проти України для Путіна не є самогубством. Це будуть важкі наслідки для країни, але Путіну на країну начхати.

"А ось війна проти якоїсь країни НАТО, а отже, війна з усім блоком НАТО – це вже самогубство. Я гадаю, до цього Путін не готовий. Але, звичайно, теоретично від важко психічно хворої людини можна очікувати чого завгодно", - каже Яковенко.

Водночас, за його словами, через впроваджені санкції за жорстокий напад на Україну росіяни вже почали жити гірше. Переважно це вдарило по середньому класу. Утім, хоч росіяни і почали жити значно гірше, Яковенко припускає, що погіршення не буде катастрофічним.

"По суті, навіть паливно-енергетичне ембарго, яке частково вже запроваджено, не дуже працює. З дуже великою знижкою, але Путін продає свої енергоносії Китаю та Індії, там оборот збільшився стрибкоподібно. Тому перебільшувати те, що відбувається, щодо санкцій я думаю, що не варто. Санкції, блокади тощо – це важлива, але другорядна частина боротьби з режимом. Головне – це постачання Україні зброї та розгром, знищення путінської армії", - додав російський опозиційний політик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб знищити армію *уйла нам треба дуже багато зброї, а не оті крихти що нам дають. Бо в *уйла багато "гарматного мяса", і стріляючого залізяччя. І не треба розповідати про збереження "пики *уйла"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні