--> Рф запускає ракети для ядерних ударів: українців попередили про небезпеку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рф запускає ракети для ядерних ударів: українців попередили про небезпеку

0
-4
Рф запускає ракети для ядерних ударів: українців попередили про небезпеку
Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, що запуск ракет для ядерних ударів пов'язаний зі зміною керівника так званої «спеціальної військової операції», пише телеграм-канал УНІАН.

«Змінився керівник, як вони кажуть, «спеціальної військової операції» в Україні, ним став командувач повітряних сил. Він вміє воювати бомбардувальниками та ракетами, ось він робить те, що вміє», - каже Буданов.

Також, за його словами, росія чітко розуміє, куди плюс-мінус потраплятимуть їхні ракети, і додав, що ракетна загроза в Україні на цьому етапі є.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні