Українські партизани тримають росіян у постійній напрузі

0
1
Українські партизани тримають росіян у постійній напрузі
У південних областях України триває партизанський рух, через що країні-агресору Росії важко повністю контролювати Херсон та створювати маріонеткові органи влади. Про це заявила директор з національної розвідки США Авріл Хейнс, пише Факти.

За її словами, нещодавні замахи на російських колаборантів свідчать про збільшення опору українців. У Російської Федерації недостатньо сил для контролю над Херсонською областю на тимчасово окупованій території.

Американські посадовці стверджують, що найбільше це помітно після пересування частини російської армії на український Донбас. Це дало шанс українським партизанам додаткові шанси опиратися та збільшити навантаження на Росію за допомогою контратак.

Наразі невідома точна кількість солдат окупантів, які перебувають на території Херсону чи області. Щоб захопити міста та села, де мирні жителі не збираються допомагати російським військам та чинять опір окупантам, армія РФ залучає більше військових.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні