У одному із сіл області помітили військових білорусі, – ЗМІ

1
-12
У одному із сіл області помітили військових білорусі, – ЗМІ
На тимчасово окупованих територіях Запоріжжя якимось чином опинилося білоруське угруповання і скоріш за все, це найманці, які погодилися воювати, пише 24 канал.

Спеціальний кореспондент із Запоріжжя повідомив, що певне білоруське угруповання зауважили в селі Андріївка Бердянського району.

Місцеві люди пишуть, що кадирівці та росіяни покинули село. Натомість там опинилися військові, які навіть не приховують, що вони білоруси. Угруповання прикопало БМП біля траси та будує блокпости.

Кореспондент вважає, що на Запоріжжі немає регулярної білоруської армії. Це – ймовірно, звичайні найманці, які погодилися воювати проти українського народу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автори, ви напевно отримуєте кайф, від написання таких заголовків?? Ви не розумієте, що в області і так всі люди в стані стресу і страху.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні