Росіяни наступають: які міста в небезпеці

0
-3
Росіяни наступають: які міста в небезпеці
Російські окупанти, маючи перевагу в силах та засобах, повільно намагаються просунутися до Бахмута та Слов'янська. Тривають активні бої і на Харківському напрямку.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни у звіті за 30 червня, пише Вголос.

«Російські сили проводять операції у напрямку Соледара, що розміщений на північний схід від Бахмута вздовж траси Т0513 Бахмут-Сіверськ, та додатково намагаються перекрити українські шляхи сполучення вздовж траси Т0513. Російські війська також безуспішно боролися за контроль над Клиново та Новолуганським, розташованими на південний схід від Бахмута», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на півдні успішно продовжується контрнаступ українських захисників.

За даними Генштабу, українські війська відбили серію атак російських військ на рубежах Миколаївка-Спірне та Володимирівка-Покровське на північний схід від Бахмута, а також у районі Доломітного та Вугледарської ГЕС на південь від Бахмута.

Окупанти 30 червня продовжували спроби просунутися на південний схід у бік Слов'янська від кордону Харківської та Донецької областей. Російські війська вели бої в Богородичному та Краснопіллі, розташованих на північний захід від Слов'янська і завдали авіаудару по Тетянівці, за 20 км на північ від Слов'янська, і самому місту, щоб створити умови для подальшого наступу.

Також повідомляється, війська рф продовжували атаки, щоб відвоювати позиції на північ від Харкова. Йдуть бої за Дементіївку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні