--> «Наші стосунки з чоловіком на паузі»: заява Олени Зеленської | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Наші стосунки з чоловіком на паузі»: заява Олени Зеленської

1
2
«Наші стосунки з чоловіком на паузі»: заява Олени Зеленської
Перша леді Олена Зеленська розповіла, що через насичений графік вони не можуть нормально поспілкуватися і змушені жити порізно. За її словами, поки її стосунки з коханим стоять на паузі, повідомляє Сlutch.

Олена зізналася, що коли російські окупанти підійшли близько до Києва, Володимир не збирався тікати з країни. Зеленський жив у своєму кабінеті, а їй з дітьми було заборонено знаходитися там.

«Наші стосунки з чоловіком на паузі, як у всіх українців. Ми, як і кожна родина, чекаємо на возз’єднання, щоб знову бути разом», – сказала перша леді України.

Не стала приховувати Олена і те, що зараз майже не бачиться зі своїм обранцем. Однак, незважаючи на це, вона не збирається виїжджати за кордон, хоч би який прихисток їй не пропонували світові лідери. Як зауважила дружина Зеленського, лише вдома вона відчуває, що Володимир поруч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не можуть бачитися і не за кордоном. Щось тут мутно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні