--> На Львівщині поширюють комуністичну пропаганду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщині поширюють комуністичну пропаганду

2
-17
На Львівщині поширюють комуністичну пропаганду
39-річного мешканця Львівської області викрили на поширенні в соціальних мережах комуністичної символіки та пропаганди. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.



За даними слідства, чоловік створив обліковий запис під псевдонімом у забороненій в Україні соціальній мережі «Вконтакте». І постив там публікації в змісті яких містяться ознаки пропаганди комуністичного тоталітарного режиму та зображення комуністичної символіки.

39-річному мешканцю Львівського району повідомили про підозру у поширенні та публічному використанні символіки комуністичного тоталітарного режиму (ч. 1 ст. 436-1 КК України). Санкція статті передбачає обмеження волі на термін до п’яти років або позбавленням волі на той самий термін, з конфіскацією майна або без такої.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Американські колонії живуть краще чим парашка
Відповісти
Прос**ли ви свій "союзсовєтікус" -то сидіть мовчки і не смердіть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні