Як заробити на криптовалюті: топ 3 перевірених способи

0
-1
Як заробити на криптовалюті: топ 3 перевірених способи
Ситуація, що склалася за кілька останніх років на ринку криптовалюти, дуже вплинула на світову економіку. Вона торкнулася не тільки бізнесменів, а й звичайних людей, оскільки багато компаній зазнали серйозних збитків або зовсім закрилися. У разі фінансової нестабільності дедалі більше людей щільно вивчає тему криптовалют. Адже на них також можна непогано заробити!

Неймовірна мінливість більшості цифрових валют, особливо за останні кілька місяців, робить їх привабливими для трейдерів та інвесторів. Питанням, як заробити на криптовалюті, часто задаються новачки. Способів насправді багато. Ось лише кілька найпопулярніших.


Майнінг



Один із найпоширеніших і надійних способів заробити на криптовалюті – майнінг. У перекладі з англійської майнінг – це видобуток. Як це працює? Майнери на спеціальних фермах, де встановлені хороші видобувні потужності, що складаються від одного до десятків тисяч процесорів та відеокарт, обчислюють спецблоки, що дають право на отримання певної кількості віртуальних монет. А обміняти зароблену криптовалюту на "традиційну" валюту вам допоможе платформа Changeit. При цьому майнери мають право вибрати монету, що видобувається. Якщо обрано біткоїн, премія за видобуток виплачується в біткоїнах, а якщо, наприклад, вибір припав на ефіріум, то заплатять ефірами.

Трейдинг



Другий спосіб заробітку на криптовалютах у домашніх умовах – це торгівля на біржі та робота з ігровими платформами та партнерами.

Трейдинг - це постійна робота на біржі: перегляд аналітики, моніторинг ринку, робота над упорядкуванням диверсифікованого інвестиційного портфеля. І звичайно, вкладення, на тривалий чи короткочасний термін — все залежить від вашого капіталу та схильності до ризиків.

Свій прибуток можна отримати після реєстрації на сайтах партнерських та реферальних програм. Учасники цих програм одержують винагороду за розширення клієнтської бази бірж криптовалют, обмінників та ін. Премія за клієнта становить 30-40% комісійних від транзакції чи обміну.

Припустимо, за вашим посиланням клієнт купив біткоїн та заплатив 1,5% комісійних. З цих півтора відсотків ви отримати третину як бонус.

Гроші за зберігання



Спосіб третій - це стейкінг, альтернативна модель видобутку монет, в яку вшитий особливий алгоритм. Офіційна назва PoS (Proof of Stake). Нові блоки в цій моделі створюються, виходячи із віку монет (час використання для стейкінгу) та алгоритму випадкового вибору. Користувачі стейкінгових мереж називаються форджерами – «ковалями».

Учаснику стейкінгової програми достатньо завести гаманець, поповнити його монетами та тримати комп'ютер підключеним до мережі. Гаманець у стейкінгу стає одним із вузлів ланцюга, що підтримують мережу та перевіряють транзакції. За це нараховується винагорода у відсотках суми вкладу. Чим більша сума, тим вища премія. Остаточний прибуток залежить від того, як довго знаходяться гроші в гаманці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні