В Україні буде мобілізація жінок: коментар МВС

0
-3
В Україні буде мобілізація жінок: коментар МВС
Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко розповів, що в Україні не збираються мобілізовувати жінок та кидати їх в зону бойових дій. Це чергова брехня російських окупантів, пише Сьогодні.

Денисенко переконаний, що інформація про мобілізацію жінок в Україні — черговий російський фейк, який активно поширюють в соцмережах російські боти. Окупанти намагаються якнайчастіше вкидати різну провокативну інформацію, яка поширить паніку серед українців.

До прикладу, два тижні тому переконували, що в Україні почнуть мобілізовувати 16-річних дітей. Навіть сфабрикували лист, пов'язаний з міністром оборони Олексієм Резніковим, який публікували в російських Telegram-каналах.

Інформація про мобілізацію жінок – така ж сама брехня.

«Жінок ніхто не збирається мобілізовувати. Це абсолютна брехня. Прохання до всіх: якщо хтось із ваших знайомих розповідає подібну інформацію, одразу говоріть, що це нісенітниця. Нічого такого ніхто навіть в теорії не розглядає», – наголошує радник МВС Вадим Денисенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні