--> Астролог розповів, коли помре путін | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів, коли помре путін

1
0
Астролог розповів, коли помре путін
Астролог Влад Росс розповів, що президент росії володимир путін правитиме ще зовсім не довго, а як тільки його скинуть - війна проти окупантів завершиться, пише Апостроф.

«Місяці правління путіна пораховані, залишилося зовсім недовго чекати. Просто кожен день його перебування на троні вбиває багато наших прекрасних воїнів ЗСУ. Дорогі друзі, ви просто божественні, ви класні захисники нашої батьківщини. Багато наших молодих людей, і не тільки молодих, тому чим швидше його скинуть із трону, тим швидше закінчиться війна.

Це останній Соляр у його житті. Зрозуміло, що володимира путіна не буде 2023 року», - сказав він.

Астролог вважає, що останній термін для глави країни-агресора - це сонячне затемнення 20 квітня - день народження Гітлера.

«Гітлер XXI століття повинен до цієї дати приєднатися до володимира жириновського. Ми побачимо дуже класний похорон. І випити за це кожен українець просто зобов'язаний. Принаймні чекаємо на цю чудову новину – похорон», - завершив Росс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
20квітня давно минуло, і що? Одне бла-бла ваші прогнози.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні