--> Які російські ракети є найнебезпечнішими | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які російські ракети є найнебезпечнішими

0
-6
Які російські ракети є найнебезпечнішими
У Протиповітряній обороні України розповіли про декілька типів ракет, які збивати надзвичайно складно, пише ТСН.

Про це речник Повітряних сил України Юрій Ігнат повідомив, що російські крилаті ракети Х-101 чи «Калібр», розвивають швидкість до 800 кілометрів на годину і коштують мільйони доларів.

«Ми бачимо запуск, знаємо її приблизний маршрут, вираховуємо алгоритм. Хоча вона може змінювати його по маршруту. Все залежить від рельєфу місцевості, також вона може летіти руслах річок. Так цю ракету збити легше через те, що є час на підготовку», - сказав він.

Проте частіше росія атакує території України радянськими ракетами Х-22.

«Їх насправді багато, це руйнівна ракета. Це ракета з бойовою частиною 950 кг. Але водночас вона і є неточною. І може спричиняти сильні руйнування», - наголосив він.

За словами речника дуже важко збивати надзвукові ракети, як «Онікс», Х-22, «Кинджал».

«По-перше, тут справа часу – від запуску до влучання проходять лічені хвилини. По-друге – їхня швидкість понад 3 тисячі кілометрів за годину», - зазначив Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні