--> На Волинській митниці рекордні черги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волинській митниці рекордні черги

1
6
На Волинській митниці рекордні черги
Одна з причин та, що понад тисяча автівок перемістилася на західний кордон зі Сходу та Півдня України.

Волинська митниця на фейсбук-сторінці оприлюднила коментар керівника митниці щодо надзвичайно великих черг з вантажівок.

Керівник волинських митників Микола Татарчук пояснює, чому перехід «Ягодин - Дорогуськ» вирішили перепрофілювати під виключно вантажні перевезення і чому не існує близької перспективи повного зникнення черг на західному кордоні.

Зокрема, сказав, що одна з причин та, що понад тисяча автівок перемістилася на західний кордон зі Сходу та Півдня України. На початок квітня, каже Микола Татарчук, «ми вибрали всю ту кількість вантажів, які польська сторона оформляла за весь минулий рік».

Інша причина - робота контрольних служб з польської сторони, хоча вони перейшли на цілодобову роботу (раніше працювали до 20.00). Опрацьовували 30 вантажів, а тепер цифра зросла удвічі, хоча це не вирішує проблеми.

Везуть здебільшого зернові. «Ягодин» - найближче плече до портів Балтійського моря і водії їдуть сюди, бо високі ціни на пальне. Експортують багато деревини: палети, піддони, пиломатеріали. Везуть також кукурудзу, олію.

Для пом«якшення проблеми тут збільшили особовий склад митниці -- перекинули з білоруської сторони.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо це все викладати в новинах, везуть Тай везуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні