Астролог розповів, коли Україна поверне всі окуповані території

0
5
Астролог розповів, коли Україна поверне всі окуповані території
Астрологиня Інна Довгань розповіла про те, що чекає на нашу країну найближчим часом і навіть назвала дату, коли українці відвоюють усі окуповані рф території, пише Телеграф.

«Серпень буде дуже складним місяцем, але водночас і переломним моментом. У цей період відбуватимуться активні військові дії, але починаючи вже з вересня всі ці дії повертатимуться у бік України. Тобто буде якесь постачання, буде ще більше допомоги та дії з боку України будуть набирати обертів та мати результати», — каже астролог.

Астролог зазначила, що невдовзі розпочнуться мирні переговори.

Інна Довгань також додала, що саме восени 2022 року відбуватимуться найрезультативніші дії з боку України, що набагато збільшує шанси «відбити» всі ті території, які зараз знаходяться під окупацією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні