Українцям доведеться повернути 6500 гривень з «Дії»

4
-6
Українцям доведеться повернути 6500 гривень з «Дії»
Міністерство економіки повідомило, що деяким громадянам, які у березні отримали 6500 гривень допомоги у «Дії», доведеться повернути цю суму, пише Технофан.

У Міністерстві повідомили, що нещодавно було проведено низку перевірок отримувачів допомоги. Перевірка показала, що виплати отримували застраховані працівники, які працювали в державних установах. Як виявилось, такі громадяни не зможуть отримувати кошти, які працюють за умовою трудового контракту, гіг-контракту, цивільно-правових договорах.

Тому, українці, що працюють у бюджетних установах та фондах не повинні були отримувати допомогу. Крім того, інформація про це з’явилась зовсім нещодавно. Як тепер українці мають повертати кошти, які, можливо, вже витратили? Варто взяти до уваги й те, що зараз не зовсім легкі часи, а громадяни мусять виплатити кошти державі, які отримали багато місяців тому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пацан дав, пацан забрав.
Відповісти
Багато людей отримали гроші..Дєякі мали зарплату добру і допомогу,а дєякі не отримали нічого..
Відповісти
Там в уряді,що з глузду зїхали.
Відповісти
Деякі вже і не надіяться отримати три місяці чекаємо, брехуни собачі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні