В Україні затримали фанатів Путіна

1
7
В Україні затримали фанатів Путіна
Служба безпеки України викрила на Черкащині чотирьох осіб, що підтримували військову агресію проти нашої країни. Усі вони виправдовували війну та поширювали в мережі пропагандистські матеріали.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Зазначається, що троє мешканців області відверто демонстрували прокремлівські погляди.

Вони героїзували окупантів і захоплювалися "здобутками" путінської армії, зневажаючи воїнів України та використовуючи пропагандистські кліше "бадерва", "укропи", "предані нацики" та "фашисти".

Вони також відкрито підтримували окупацію українських міст, а путінську війну називали "визвольною військовою спецоперацією".

В СБУ встановили, що пропагандисти зібрали три радіостанції військового зразка і, ймовірно, планували перехоплювати хвилі Збройних сил України та збирати дані про їхню дислокацію.

Служба безпеки попередила передачу даних ворогові та вилучила радіообладнання.

Ще одна пропагандистка, мешканка Черкас та уродженка Росії, в забороненій в Україні соцмережі "Однокласники" підтримувала злочини окупантів окупантів та захоплювалася політикою президента країни-агресора Володимира Путіна.

Вона розповсюджувала відео із закликами розповідати всім про те, що насправді війська РФ не стріляють у мирні міста, а "звільняють" їх. Пропагандистка стверджувала, що факти звірств та вбивства цивільних – це нібито перебільшення та спотворення подій.

Усій четвірці повідомлено про підозри за ч. 1 та ч. 3 ст. 436-2 (виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На гілляку тих ***ндонів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні