Білоруси продають вивезені з України окупантами овочі та фрукти

0
-3
Білоруси продають вивезені з України окупантами овочі та фрукти
З тимчасово окупованих територій України, зокрема з Мелітополя та Херсона, російські загарбники вивезли овочі та фрукти та почали продавати їх у Білорусі.

Пише Реаліст.

У білоруському Telegram-каналі "Єврорадіо" опублікували фото помідорів, які російські окупанти накрали у фермерів у тимчасово окупованому Херсоні. Овочі помітили на прилавках одного з ярмарків, що неподалік Мінська.

" Довго чекати не довелося. Невже білоруси купуватимуть? " - пишуть користувачі програми.

Також російські ЗМІ пишуть, що на білоруських ринках з'явилася мелітопольська черешня. В Telegram-каналах наголошують, що її привезли "хлопці з Чечні".

" У деяких містах Білорусі на місцевих ринках з'явилася мелітопольська черешня та херсонські помідори. Цікаво, що продукцію з окупованих українських територій привезли не кримчани, а браві хлопці з Чечні ", - йдеться у повідомленні.

Автори повідомлення зазначають, що "ефективність такої логістики є незрозумілою". Можливо, це роблять у пропагандистських цілях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні