У путіна обговорювали війну з Литвою на нічній таємній нараді

1
-9
У путіна обговорювали війну з Литвою на нічній таємній нараді
Пізно ввечері 25 червня кортеж путіна помітили на шляхк до кремля. Зазвичай, таке відбувається напередодні важливих рішень, говорили в соцмережах, пише телеграм-канал Сьогодні.

Ймовірно, у путіна справді була нарада, і на ній розглядалося питання Литви.

Як розповіли російські журналісти, принаймні одна медіа у Москві готувала матеріал про підсумки наради. Але після заяви прес-секретаря путіна про те, що жодної наради не було, цей матеріал не було опубліковано.

Існує ймовірність, що в Кремлі всерйоз розглядають питання про воєнні дії проти Литви. Більше того, план цієї війни був готовий понад 30 років тому.

Джерело вважає, що пєсков спростував факт наради у путіна, бо жодного рішення щодо Литви поки не прийнято. Вирішили ще почекати – можливо, Америка переконає Литву відмовитися від блокади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напилися бояришніка та розїхалися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні