Чому росія сьогодні обстрілювала Україну: три причини

3
-2
Чому росія сьогодні обстрілювала Україну: три причини
Радник очільника МВС Віктор Андрусів розповів, що існує три причини того, що росія сьогодні, 26 червня, масово обстрілювала міста України, пише 12 канал.

1. США, Канада, Велика Британія і Японія забанили імпорт російського золота. Франція підтримала ці кроки, але поки рішення не ухвалила. ЄС попросив детальніше вивчити це питання. Щоб було розуміння – це мінус 15 млрд доларів на рік російського бюджету.

2. Борис Джонсон пообіцяв сьогодні надавити на Макрона і Шольца, щоб відмовити їх від нав’язування Україні «поганого миру». Думаю, після ранкового обстрілу в Макрона і Шольца поменшало аргументів для своєї позиції.

3. Сьогодні останній день оплати 100 млн доларів за зовнішнім боргом рф. Оскільки путін заборонив це робити в доларах – завтра, скоріше за все, розпочнеться дефолт росії. А ось це вже серйозно, а не різні «недосанкції».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МАЯЧНЯ - хвороба автора статті
Відповісти
МАЯЧНЯ - хвороба автора статті
Відповісти
це природня агонія імперії
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні