Про що Макрон говорив з путіним напередодні війни в Україні

0
4
Про що Макрон говорив з путіним напередодні війни в Україні
У Франції оприлюднили деталі розмови президента Франції Емманюеля Макрона та російського диктатора володимира путіна, яка відбулася 20 лютого 2022 року, пише Еспресо.

Дев’ятихвилинну розмову Макрона та путіна покладено в основу документального фільму «Президент, Європа і війна», який має вийти 30 червня на телеканалі France 2.

Президент Франції спілкувався з російським диктатором після свого візиту до Москви та Києва

Макрон попросив путіна прояснити ситуацію та прямо розповісти про свої наміри. У відповідь, кремлівський лідер заявив, що президент України Володимир Зеленський «нічого не робить для виконання Мінських домовленостей та бреше».

Путін також звинуватив Макрона у бажанні «переглянути Мінські домовленості» та попросив врахувати «мирні пропозиції» терористів з «ЛДНР».

У відповідь президент Франції відповів що йому «начхати на думку сепаратистів, в угоді вона не передбачена». Водночас він запропонував себе у ролі посередника і заявив, що «зажадає від Зеленського негайної зустрічі».

Наостанок Емманюель Макрон запропонував путіну організувати саміт з президентом США Джо Байденом у Женеві, щоб досягти деескалації. Путін сказав, що «не у захваті від ідеї призначення конкретної дати, а зустріч потрібно готувати, пливучи за течією».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні