У звичайні квартирі знайшли снаряди, мінометні міни та боєприпаси

0
-2
У звичайні квартирі знайшли снаряди, мінометні міни та боєприпаси
Правоохоронці вилучили у киянина 3 гарматні снаряди 152 мм, 6 снарядних запалів із таймером та багато зброї.

Пише Київ вечірній.

Правоохоронцям повідомили, що мешканець столиці незаконно переправляв із зони бойових дій незареєстровану вогнепальну зброю, РПГ, гранати та боєприпаси. Усі засоби ураження зловмисник перевозив на власному автомобілі, а також зберігав за місцем свого проживання у багатоквартирному будинку в м. Києві. Про безпеку сусідів, «бізнесмен» не переживав.

У ході проведення санкціонованих та невідкладних обшуків за місцем проживання, у гаражних приміщеннях, а також у авто вказаної особи, правоохоронці вилучили цілий арсенал. Там були 3 гарматні снаряди 152 мм, 6 снарядних запалів із таймером, 3 звичайних снарядних запалів, мінометні міни, 4 ручних гранати РГД-5, боєприпаси.

Встановлюються всі обставини вчинення особою кримінального правопорушення, а також канал надходження зброї та боєприпасів. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні