--> У війні настав довгоочікуваний переломний момент | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У війні настав довгоочікуваний переломний момент

2
-12
У війні настав довгоочікуваний переломний момент
Радник ОП Олексій Арестович розповів, що у війні настав переломний момент, але до перемоги доведеться пролити ще багато крові, написав він про це у своєму телеграм-каналі.

«Перелом у війні настав. Не лише на полі бою, а й на міжнародній арені. Захід вагався, намагаючись балансувати між підтримкою України та економічною вигодою від рф.

Переговори Зеленського з Макроном, Шольцом та Драгі поставили в цьому крапку.

Ми виграли свою геополітичну «Курську битву». Тут також стався перелом. Захід гарантував нам підтримку до повної перемоги. А що вважатиме перемогою, визначатиме військово-політичне керівництво України.

Позиція Президента зрозуміла, що вважати перемогою у війні. Повернення під контроль усієї території України та покарання винних у військових злочинах. Ця позиція відіграла ключову роль із перших днів війни», - сказав Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не кажи гоп... Дайте хто небудь йому "сєльодки" з молоком.
Відповісти
Перемога!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні