За яких умов в Україні настане мир

1
0
За яких умов в Україні настане мир
Екс-заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Ігор Романенко розповів про три основні сценарії розвитку подій у війні росії проти України, пише Обозреватель.

Згідно з одним із сценаріїв розвитку війни в Україні, вже цього року може настати перемир'я та розпочатися переговори, внаслідок яких Кремль дотиснуть. Але справжній остаточний світ настане лише тоді, коли армія путіна зазнає нищівної поразки, коли в рф зміниться режим і відсоток жителів країни-агресора, що підтримують війну, істотно скоротиться.

За першим озвученим сценарієм західних розвідок, армія путіна зможе досягти успіху в Луганській та Донецькій областях. Водночас Романенко каже, що ворог досі не може захопити Сєвєродонецьк, є Лисичанськ. ЗСУ відстоюють свої позиції і не дають реалізуватися цим та іншим планам ворога.

Другий варіант, за яким лінія фронту може зайти в глухий кут, може статися за умови, що при вирішенні питання з перемир'ям на якісь умови росія не погоджуватиметься, на які не погоджується Україна.

Третій варіант, коли росія може переглянути свої військові цілі та оголосити про «перемогу», Романенко вважає, що буде ймовірним, коли Україні буде досить швидко та багато допомоги, наш військовий потенціал перевищить російський.

На його думку, цього року, швидше за все, сторони дістануться перемир'я. Але він вважає, що тривале перемир'я не вигідне нікому, тому росію можуть таки дотиснути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб був справжній мир а не якесь "перемир'я" мордор треба не просто дотиснути, а як мінімум демілітаризувати. Бо інакше вони завжди будуть "брязкати зброєю".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні