Українців звільнять від мобілізації

2
-1
Українців звільнять від мобілізації
У Верховну Раду України планують внести законопроєкт, відповідно до якого хочуть скасувати мобілізацію для громадян, чиї прямі родичі загинули під час повномасштабної російсько-української війни, пише Апостроф.

Нардепка від «Слуги народу» Мар'яна Безугла повідомила, що законопроєкт скасовує мобілізацію людини, якщо її близький родич зник безвісти або загинув під час війни рф проти України.

«Реєструємо законопроєкт про те, що коли в сім’ї вже є загиблі в бою, більше не мобілізувати. Наразі є випадки, коли мобілізують батька та сина, синів, гине кілька членів сім’ї. Повномасштабна війна… Законодавство не оновлено і стосується лише АТО. Оновлюємо щодо ООС та воєнного стану», - написала Безугла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А здорових биків біженців коли будуть брати, а співаків вуличних там уже хор співає що пройти не можна
Відповісти
Не служил и не буду воевать, пускай выпускают мужчин, хоть на зароботки поедут, за что семью содержать, переселенцам ни жилья ни выплат и работы нету, вот вам и законы.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні