Заарештували луцького суддю

3
8
Заарештували луцького суддю
Вищий антикорупційний суд заарештував суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області у відставці Олега Ющука, якого Спеціалізована антикорупційна прокуратура обвинувачує в зловживанні впливом.

Таке рішення 14 червня ухвалила колегія суддів ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання прокурора про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою - задовольнити. Застосувати до обвинуваченого (Олега Ющука – ред.) уродженця м. Любомль, Любомльського району, Волинської області запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 20 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 49 620 грн», – йдеться у рішенні.

За інформацією «Слово і діло» з власних джерел, обвинувачений ухилявся від судових засідань. До цього суд надав дозвіл на його примусовий привід, проте за місцем проживання Ющука його не знайшли. Як стверджують співрозмовники, суддю у відставці знайшли у Шацьку, Волинської області.

За версією обвинувачення, суддя у відставці Ющук за 500 доларів пообіцяв особі, стосовно якої було складено протокол за керування автівкою у нетверезому стані, вплинути на ухвалення рішення своїм колегою. Останній, на виконання домовленостей, нібито мав закрити справу відносно порушника. За даними слідства, 15 березня 2018 року суддя повідомив про необхідність передачі предмету неправомірної вигоди третій особі, якою виявився адвокат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але й застава. Для судді "на один зуб".
Відповісти
Арештували екссуддю із заставою в 49 тисяч це ж треба так цінічно з себе насміхатись і так низько опускатися
Відповісти
може підстава ..для судді це дріб'язок.. ще хай провірять голів осбб які обслуговують не один будинок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні