Як чоловіки тікають за кордон

5
-2
Як чоловіки тікають за кордон
Житель села Нижні Синівці Чернівецького району з двома жителями села Буківка налагодили схему незаконного переправлення військовозобов'язаних громадян України до країн Європейського Союзу.

За свої послуги вони брали $1500 з людини. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора у Telegram.

Їм вдалося набрати групу "втікачів" із восьми осіб, які мали виїхати до Румунії.

Організатори забезпечили їхній трансфер до села Тарашани Чернівецького району, де люди залишалися на ночівлю, а вранці їх супроводжували до лінії розмежування держкордону.

За такою схемою вдалося переправити чотирьох чоловіків, інших чотирьох – викрили прикордонники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Женевська Конвенція про статус біженців (1951 р.) чітко що біженцем є той, хто змушений залишити межі своєї КРАЇНИ через обгрунтовані побоювання за своє життя та безпеку. Біженці усередині унітарної країни – це особи що міняють регіон проживання – втікачі. Від кого біжите? Від своєї Партії регіонів? Від тих, кого ви своїм стадним голосуванням утримували біля корита? Підтримую рішення мерії міста Дрогобич, яка відмовилася приймати здорових чоловіків із Донбасу. Наполягаю на тому, аби всі міста Західної України прийняли аналогічне рішення. Жінок і дітей – без сумніву, а от донбаські мужики в зону АТО. Це несправедливо, коли чоловіки з усієї країни воюють за Донбас ЗАМІСТЬ вас, а не РАЗОМ із вами.
Відповісти
Україна одна, воювати повинні і з заходу і з сходу а то 8 років вам пофіг було а тепер коли війна почалась, в Львові квартири на 225% підняли патріоти, вы так само мовчали коли президентом був янукович а тепер ділите людей на білих і чорних.
Відповісти
Неправильно. Ціни на оренду житла підняли самі біженці, тобто втікачі, бо створили своєрідний аукціон — хто запропонує більше, того і житло. Так що тепер самі на себе хай нарікають.
Відповісти
А могли б і фальшиву Румунію придумати як у "Ва-банку"!
Відповісти
Від голоду тікають. Що робити заробітчанам які неможуть працювати щоб їхні сімї мали що їсти? При цьому жодної фінансової підтримки від держави немає. Зато спортсменам дозволено виїзд ( а з ним і зарплата)- а що робити голодним заробітчанам?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні