За добу на війні загинули троє волинян

0
-3
За добу на війні загинули троє волинян
21 червня у громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинула троє захисників: Андрій Давидюк та Олексій Піддубний та Сергій Засадко.

Інформацію про бійців підтвердили в обласній військовій адміністрації. Пише Суспільне.

Сергій Засадко
22 червня у Володимир доставлять тіло загиблого на полі бою жителя міста Сергія Засадка, – повідомив голова громади.

Боєць був водієм артилерійської батареї. Загинув 28 квітня в результаті артилерійського обстрілу на Донеччині. У 37-річного військового залишилась дружина та 8-річна донька. Поховають Сергія Засадко у селі Зимне.

Андрій Давидюк
В Любомльській громаді повідомили, що 18 червня у боях за Україну з російськими військами загинув військовослужбовець Андрій Давидюк. Боєць був родом із Почапівського старостинського округу.

"Ми глибоко співчуваємо батькам та родині Андрія Давидюка. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важкий біль втрати близької людини", – зазначили у дописі на сторінці громади. Коли та де прощатимуться із бійцем наразі невідомо.

Олексій Піддубний
Від рук російських окупантів загинув також 24-річний уродженець села Знамирівка Луцького району, Цуманської громади Олексій Піддубний, – повідомили в Підгайцівській громаді.

Хлопець навчався та проживав у селі Підгайці, закінчив Підгайцівський ліцей у 2015 році. Про час та дату прощання із захисником в громаді обіцяють повідомити згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні