Полювання на «своїх»: командири росіян не можуть знайти дві сотні солдат, які втекли від них до лісу

1
1
Полювання на «своїх»: командири росіян не можуть знайти дві сотні солдат, які втекли від них до лісу
Російське окупаційне військо у повномасштабній війні проти України несе великі втрати, що змушує окупантів масово дезертирувати. Зокрема, після тяжких боїв із ЗСУ під Ізюмом росіяни повернулися в захоплене село, звідки близько 200 осіб втекли в ліс.

Пише Апостроф.

У село Гороховатка, що за 28 км на північний схід від Ізюма, зайшло багато російських окупантів, які брали участь у боях під Ізюмом, звідки вони повернулися поранені, брудні, голодні та злі з пошкодженою технікою. Їх розселили по селу для тимчасової реабілітації.

Однак, за попередньому інформацією, близько 200 окупантів після того, як зайшли в село, одразу втекли та переховуються у лісі. Зараз російські командири влаштовують пошуки дезертирів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то все , оті двісті істот кандидати на "двохсотих"-їм там всім пи***а!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні