--> Чи буде удар по Кримському мосту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи буде удар по Кримському мосту

1
1
Чи буде удар по Кримському мосту
Військовий експерт Олександр Мусієнко високо оцінює шанси ЗСУ пошкодити міст, який є ключовим для окупантів у військовому постачанні захопленої частини півдня України, пише телеграм-канал УНІАН.

«Якщо буде поставлено відповідне завдання, є вразливі місця, які можуть бути уражені і призведуть до того, що окремі конструкції мосту можуть бути виведені з ладу. Найважливіше, у тому, що це те повідомлення яким йдуть ешелони зброї. Ось це найважливіше повідомлення, за яким потенційно, якщо на те буде вказівка, то сили та засоби можна знайти. Хоча це не так просто, як комусь здається», - пояснив Мусієнко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А "головний" дозволить? Йому ж ще хочеться кудись заглянути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні