Путін розкрив карти

1
-4
Путін розкрив карти
Під час пленарного засідання Петербурзького міжнародного економічного форуму (ПМЕФ) путін заявив, що завдання російської армії – оточення укріплених позицій українських військ на Донбасі.

Пише mind.

Це рідкісний випадок, коли президент говорить про конкретні завдання російських військових в Україні, не обмежуючись повторенням абстрактних цілей операції, заявлених 24 лютого.

«Лінія розмежування, яку було створено вісім років тому, звичайно, є серйозним укріпрайоном. <...> Штурмувати ці укріпрайони – це, на думку військових фахівців, недоцільно, бо призведе до великих жертв з боку атакуючих сил. Тому тактика інша, це видно на карті, про це говорять у ЗМІ. По суті, йде планомірна робота із заходу в тил цим укріпрайонам», – сказав путін.

За його словами, таке оточення вимагає часу.

Російський президент також сказав, що армія не повинна перетворювати міста, які вона «звільняє», на «подобу Сталінграда».

Військові експерти останніми днями повідомляли, що російські війська намагаються оточити українські сили у Сєверодонецьку. Більшість міста контролює росія, проте українські військові залишаються на території промзони «Азот».

За даними британської розвідки, росія також може намагатися утворити котел на південь від Сєверодонецька, атакуючи українські лінії комунікації в районі Попасної.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якраз "звільнені" кацапами міста і стають схожими "на сталінград".
А те що воно розкрило карти то ще нічого незначить. В нього в рукаві може бути "джокер".Так що треба бути начеку скрізь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні