Діти у яких загинув батько

0
-7
Діти у яких загинув батько
Волинські поліцейські поширили список дітей, у яких загинули тати: хлопчикам і дівчаткам можна зробити подарунок.

Пише Волинь.

Кожен з вас може підтримати дітей та долучитись до нового етапу акції, яка триватиме до 15 липня 2022 року

Так, завдяки вам та вашій допомозі під час попередньої акції «Разом сильніші» ми змогли втілити в життя та подарувати для дітей часточку добра, чимало смаколиків та багато корисних речей. На цьому ми вирішили не зупинятись та відсьогодні стартує новий етап - «Разом сильніші 2.0», інформується на фейсбук-сторінції управління Нацполіції у Волинській області.

На жаль, все більше дітей страждає від збройної російської агресії. У найменших громадян нашої неньки війна забирає батьків та рідних. Винятком не стають й діти поліцейських. Батьки, які захищаючи нашу країну, виконуючи свої обов'язки віддали своє життя за всіх громадян. Ми не могли уявити, наскільки болючим буде для нас цей день сьогодні. Сьогодні поміж нас є люди, які втратили найдорожче

Наша спільна мета цього проекту – подарувати щасливе та безпечне дитинство дітям нашої могутньої та незалежної країни, діточок чекають нашої допомоги!

Кожен з вас може підтримати дітей та долучитись до нового етапу акції, яка триватиме до 15 липня 2022 року. Для цього потрібно виконати декілька нескладних кроків:

Перейдіть за посиланням:

https://cutt.ly/FKuDqp3

(там ви побачите список дітей, які потребують допомоги).

Оберіть дитину, бажання якої ви б хотіли здійснити! Запишіть свої контактні дані у відповідних комірках документа дитини якій ви хочете допомогти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні