В Маріуполі мобілізують "зеків"

0
-4
В Маріуполі мобілізують "зеків"
У Маріуполі всі засуджені перебувають у СІЗО, але РФ планує використати їх як мобілізаційний резерв
Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в телеграмі.

"Отримали підтверджені дані, що всі засуджені продовжують перебувати в Маріупольському СІЗО. Окупанти їх годують, однак планують використати як мобілізаційний резерв у найближчий час", - наголосив він.

Крім того, загострюється проблема з водою. У місті її немає, особливо в тих районах, де росіяни прозвітували про відновлення водопостачання. Людям доводиться набирати технічну воду з калюж від проривів і вживати її.

Крім того, росіяни вкрали з Маріуполя ковзанку й фонтан.

"Нарешті з’явились данні щодо фонтану в Театральному сквері. Поверх якого був каток, який вже вкрали окупанти. Фонтан, по якому бігав президент Зеленській в свій приїзд в Маріуполь. Головна розвага дітей влітку. Хороший був фонтан. Тепер його обладнання теж буде прикрашати або щось на Росії або в Донецьку. Фонтан було вкрадено разом з катком. Мародерять все, до чого дотягнуться", - зауважив Петро Андрющенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні