Великобританія відбудує Україну

0
5
Великобританія відбудує Україну
Україна та Велика Британія підписали Меморандум про інфраструктурну відбудову України, яким закріплюється стратегія співпраці.

Про це повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

«Попри триваючу війну, ми уже розпочали відбудову країни там, де це можливо. Нам вдалося розчистити майже тисячу кілометрів доріг, облаштувати 41 тимчасову переправу. Окрім цього, по мірі покращення безпекової ситуації відновлюємо залізничне сполучення між різними регіонами країни», – йдеться в повідомленні.

Для того, щоб процес відбудови став швидшим та ефективнішим, Британія та Україна підписали меморандум про інфраструктурну відбудову. За словами Кубракова, в партнерстві з британським бізнесом також створено робочу групу, яка працюватиме над відновленням критичної інфраструктури Києва та Київської області.

Через дії окупантів в Україні наразі пошкоджено або зруйновано майже 24 тис. кілометрів доріг, 305 мостів, 6,3 тис. кілометрів залізничних колій, заблоковано або ж окуповано всі морські порти. Прямі задокументовані збитки української інфраструктури уже сягають майже 104 млрд доларів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні