У торгівельному центрі ледь не зґвалтувати неповнолітню

0
0
У торгівельному центрі ледь не зґвалтувати неповнолітню
Зловмисника затримали працівники кримінальної поліції. За скоєне чоловікові може загрожувати до 12 років позбавлення волі, інформують у поліції.

Пише НГП.


Подія сталася 16 червня в одному із торговельних центрів міста. Потерпіла зайшла до вбиральні, коли невідомий чоловік силоміць відчинив двері кабінки та із застосуванням сили почав примушувати неповнолітню до статевого акту.

До поліції звернувся батько дівчинки. Працівники кримінальної поліції оперативно встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий житель. Слідчі вже оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Слідчі дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні