«Євробачення-2023» відбудеться не в Україні: де проведуть конкурс

0
-1
«Євробачення-2023» відбудеться не в Україні: де проведуть конкурс
У Європейській мовній спілці вирішили, що пісенний конкурс «Євробачення-2023» відбудеться не в Україні, повідомляє Українська Правда.

Наразі організатори звернулися до Великої Британії, щоб обговорити можливість проведення конкурсу і їхній країні, оскільки представник Великої Британії посів друге місце.

«В результаті цього рішення, відповідно до правил і для забезпечення безперервності заходу, EBU тепер почне переговори з Великою Британією, що посіли друге місце цього року, про потенційне проведення конкурсу Євробачення-2023 року в Сполученому Королівстві», - йдеться у повідомленні Європейської спілки.

Також у EBU зазначили, що хотіли б, щоб перемога України позначилася на конкурсі наступного року, мовляв «це буде для нас пріоритетом у наших обговореннях з можливими господарями».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні