«Спецоперація» рф та злочини Заходу: лавров знову виправдав війну в Україні

1
0
«Спецоперація» рф та злочини Заходу: лавров знову виправдав війну в Україні
Очільник МЗС рф сергій лавров заявив, що росія не нападала на Україну.

«Ви знаєте, ми не вторгалися в Україну. Ми оголосили «спеціальну військову операцію», коли у нас уже не залишилося жодного способу пояснити Заходу, що він займається злочинною діяльністю, втягуючи Україну до НАТО», - заявив лавров.

Після того, як журналіст навів приклади страшних злочинів російських окупантів в Україні, підтверджених ООН, лавров заявив, що ООН під тиском Заходу публікує фейкові новини.

«Росія не біла і не пухнаста, росія така, яка вона є, і ми не соромимося показувати себе такими, якими ми є», - підсумував очільник МЗС рф.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оо, кентавра знову понесло. Йому знову овес з коксом підвезли.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні